Over ons

Over ons

Waarom werkt onze aanpak?

Cooster Professionals is 10 jaar geleden gestart met het idee dat werving en selectie anders kan.

Het plaatsen van de juiste kandidaat – tijdelijk of permanent – is namelijk een proces dat veel onzekerheid met zich meebrengt voor beide kanten. Ook al lijkt de match perfect op basis van feitelijke randvoorwaarden, achtergronden en persoonlijke kennismaking – toch blijkt vaak op termijn dat voor één of beide kanten de match minder goed lijkt te passen.

Werkgeluk is persoonlijk en lees je dus niet af van een CV of vacature.

Maar hoe dan wel? Wij zijn ervan overtuigd dat je de vraag achter de vraag, de mensen achter de organisatie of het werkelijke probleem achter de opdracht, alleen blootlegt als je doorvraagt.

  • Wij gaan door waar anderen stoppen.
  • Wij blijven nieuwsgierig waar anderen al tevreden zijn.
  • Wij luisteren waar anderen praten.

Dat is niet altijd leuk. Soms ronduit irritant. Maar wij volharden. Omdat we dieper willen graven, verder willen gaan. Om de vraag achter de vraag te achterhalen. Daarom gaan we door. Door met vragen stellen: Alles voor een 100% match.

contact
ik zoek personeel

Onze pijlers

Waar staan wij voor?

100% MATCH

Door onze unieke werkwijze en ervaring, garanderen wij een 100% match op de plaatsing die wij verzorgen.

TRANSPARANTIE

Transparantie creëert niet alleen vertrouwen, maar zorgt er ook voor dat jij niet voor verrassingen komt te staan.

WERKGELUK

Wij geloven niet in het vullen van gaten op basis van ‘face value’ omdat onze ervaring leert dat achter elk bedrijf, elke functie en elke kandidaat veel meer ligt dan het oog ziet.

Maak kennis met het team

Samen zoeken naar de ideale werknemer voor uw bedrijf!

Rosan Dekker

Consultant

Voor de buitenwereld zichtbaar als het gezicht van Cooster Professionals, maar bij ons intern betekent Rosan veel meer dan dat! Feilloos weet Rosan het talent te spotten dat we willen uitnodigen en zonder schroom lukt het haar ook meestal om ze binnen te hengelen.

Motto: Rosan is te nuchter voor een motto.

Edwin van den Berg

Recruiter en Talenthunter

Edwin is een gedreven recruiter met een scherp oog voor talent. Als teamplayer ondersteunt hij zijn team door verder te kijken dan alleen een CV, en zoekt hij naar de juiste match op basis van potentie en persoonlijkheid. Zijn resultaatgerichte aanpak en focus op het ontdekken van verborgen kwaliteiten maken hem een waardevolle aanwinst voor het team

Motto: “Het is pas af als het echt goed is!”

executive search bureau mirjam

Mirjam de Winter

Directeur

Mirjam is voor veel van onze klanten meer dan een Recruiter. Ze denkt mee met de organisatie en wordt na verloop van tijd meer gezien als Adviseur en Business Partner waar het gaat om personeel. Intern is ze vooral bekend als aanjager en inspirator.


Motto:
“Als het kort kan, doe er dan vooral niet te lang over!”

Frans Vernooij

Commercieel Manager

Frans is door zijn ervaring als ondernemer en Senior Consultant gewend om op directieniveau te schakelen en te adviseren. Hij denkt mee met een organisatie en weet als geen ander te bepalen welk niveau en persoonlijkheid nodig is om de volgende fase te bereiken. Altijd open en transparant, waardoor alle partijen precies weten waar ze aan toe zijn.

Motto: “Het is nooit te laat om te worden wat je werkelijk bent!”

Maak kennis met onze samenwerkingpartners

Voor elk vraagstuk hebben wij een specialist in huis!

1618131114030

Carolien Koekoek

HR Adviseur: Cooster HR Service
HR Professional

Carolien is een gedreven en energiek persoon, ondernemend, organisatorisch sterk en inlevend. Carolien werkt graag vanuit een hands on mentaliteit, waarin zij haar belangrijkste stakeholders meeneemt. Haar interesses in het werkveld is het optimaal laten functioneren van mens en organisatie door beide belangen met elkaar te verbinden.

Motto: “Hard werken, met humor brengt je verder!”

Ariënne Inden

Partner & Advocaat: Marree & Dijxhoorn
Juridisch Professional

Ariënne is een resultaat- en oplossingsgerichte arbeidsrecht advocaat met een no-nonsense mentaliteit. Opgegroeid in een ondernemersgezin heeft ze met de paplepel ingegoten gekregen dat een ondernemer snel een praktische, concrete oplossing wil. Naast advocaat begeleidt ze als Mfn-gecertificeerde mediator werkgevers en werknemers bij arbeidsconflicten, re-integratie en andere kwesties.

Motto: “A goal without a plan is just a dream”

Wat andere over Cooster Professionals zeggen:

Direct persoonlijk contact?

Wij helpen jou graag verder en beantwoorden al jouw vragen.

Jij verdient de beste service en daarom helpen we je graag. Je kunt ons ook bereiken door te WhatsApp’en naar 0651327271 of te mailen naar info@coosterprof.nl. Je kunt daarnaast ook contact opnemen via het formulier of Whatsapp.

Veelgestelde vragen

Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Bezoekadres

Je kan ons vinden op Veemweg 9, 3771 MT in Barneveld.

Neem contact met ons op

Laat het ons weten via onderstaand contactformulier of neem gerust contact met ons op!