Over ons

Over ons

Waarom werkt onze aanpak?

Cooster Professionals is 10 jaar geleden gestart met het idee dat werving en selectie anders kan.

Het plaatsen van de juiste kandidaat – tijdelijk of permanent – is namelijk een proces dat veel onzekerheid met zich meebrengt voor beide kanten. Ook al lijkt de match perfect op basis van feitelijke randvoorwaarden, achtergronden en persoonlijke kennismaking – toch blijkt vaak op termijn dat voor één of beide kanten de match minder goed lijkt te passen.

Werkgeluk is persoonlijk en lees je dus niet af van een CV of vacature.

Maar hoe dan wel? Wij zijn ervan overtuigd dat je de vraag achter de vraag, de mensen achter de organisatie of het werkelijke probleem achter de opdracht, alleen blootlegt als je doorvraagt.

  • Wij gaan door waar anderen stoppen.
  • Wij blijven nieuwsgierig waar anderen al tevreden zijn.
  • Wij luisteren waar anderen praten.

Dat is niet altijd leuk. Soms ronduit irritant. Maar wij volharden. Omdat we dieper willen graven, verder willen gaan. Om de vraag achter de vraag te achterhalen. Daarom gaan we door. Door met vragen stellen: Alles voor een 100% match.

contact
ik zoek personeel

Onze pijlers

Waar staan wij voor?

100% MATCH

Door onze unieke werkwijze en ervaring, garanderen wij een 100% match op de plaatsing die wij verzorgen.

TRANSPARANTIE

Transparantie creëert niet alleen vertrouwen, maar zorgt er ook voor dat jij niet voor verrassingen komt te staan.

WERKGELUK

Wij geloven niet in het vullen van gaten op basis van ‘face value’ omdat onze ervaring leert dat achter elk bedrijf, elke functie en elke kandidaat veel meer ligt dan het oog ziet.

Maak kennis met het team

Samen zoeken naar de ideale werknemer voor uw bedrijf!

rosan dekker

Rosan Dekker

Talent Hunter & Accountmanager

Voor de buitenwereld zichtbaar als het gezicht van Cooster Professionals, maar bij ons intern betekent Rosan veel meer dan dat! Feilloos weet Rosan het talent te spotten dat we willen uitnodigen en zonder schroom lukt het haar ook meestal om ze binnen te hengelen.

Motto: Rosan is te nuchter voor een motto.

cooster team brian venema

Brian Venema

Brand Manager

Onze Marketing goeroe, het creatieve brein achter al onze uitingen op het wereldwijde web. Voor Brian is geen idee onbereikbaar. Het mooie aan Brian is dat hij altijd aan staat. Als hij zijn oortjes inheeft, dan is hij even creatief bezig en onbereikbaar. Altijd dus.

Motto: “How you do one thing, is how you do everything.”

cooster team frans vernooij

Frans Vernooij

Commercieel Manager

Frans denkt buiten de kaders en vindt hierdoor ideale en verrassende mogelijkheden. Daarnaast houdt Frans heel erg van de Big Green Egg. De entrecôtes die hier van af komen zijn beter dan zijn commerciële kunsten. Ja, dat kan. Heb jij vragen op Finance gebied? Dan is Frans the guy to call!

Motto: “Het is nooit te laat om te worden wat je werkelijk bent!”

cooster team mirjam de winter

Mirjam de Winter

Directeur

Mirjam is voor veel van onze klanten meer dan een Recruiter. Ze denkt mee met de organisatie en wordt na verloop van tijd meer gezien als Adviseur en Business Partner waar het gaat om personeel. Intern is ze vooral bekend als aanjager en inspirator.


Motto:
“Als het kort kan, doe er dan vooral niet te lang over!”

Maak kennis met onze samenwerkingpartners

Voor elk vraagstuk hebben wij een specialist in huis!

1618131114030

Carolien Koekoek

HR Adviseur: Cooster HR Service
HR Professional

Carolien is een gedreven en energiek persoon, ondernemend, organisatorisch sterk en inlevend. Carolien werkt graag vanuit een hands on mentaliteit, waarin zij haar belangrijkste stakeholders meeneemt. Haar interesses in het werkveld is het optimaal laten functioneren van mens en organisatie door beide belangen met elkaar te verbinden.

Motto: “Hard werken, met humor brengt je verder!”

Ariënne Enden

Partner & Advocaat: Marree & Dijxhoorn
Juridisch Professional

Ariënne is een resultaat- en oplossingsgerichte arbeidsrecht advocaat met een no-nonsense mentaliteit. Opgegroeid in een ondernemersgezin heeft ze met de paplepel ingegoten gekregen dat een ondernemer snel een praktische, concrete oplossing wil. Naast advocaat begeleidt ze als Mfn-gecertificeerde mediator werkgevers en werknemers bij arbeidsconflicten, re-integratie en andere kwesties.

Motto: “A goal without a plan is just a dream”

Wat andere over Cooster Professionals zeggen:

Kom met ons in contact!