Bron- en contactonderzoeker

Klaar als bron- en contactonderzoeker?

Door de krapte in de markt is dit juist het moment om je droombaan te krijgen! En wellicht zelfs zonder de benodigde papieren…

In tegenstelling tot veel andere bureaus zijn we daadwerkelijk op zoek naar de perfecte match voor jou. Jouw werkgeluk staat bij ons altijd op nummer 1. Onze persoonlijke en transparante aanpak met zowel de klant als de kandidaat resulteert nagenoeg altijd (98% slagingspercentage) met een 100% match voor beide partijen. Geef je dus op als werkzoekende!

Dit kun je verwachten:

Kennismakingsgesprek

Een luchtig en persoonlijk kennismakingsgesprek om jouw kwaliteiten en persoonlijkheid als Professional het best te matchen met zowel functie als ook bedrijfscultuur.

Matchen

Het matchen van jouw talenten en ambities met (openstaande) functies bij ons groot klantennetwerk in heel Midden-Nederland.

Adviserende rol

In het gehele traject treden wij voor jou op als Adviseur. Dit doen we niet alleen bij het kennismakingsgesprek waar we jou een spiegel voorhouden, maar onze Adviserende rol stopt pas bij het tekenen van het contract.

Gedetailleerd introductieprofiel

Hiermee worden alle vereiste facetten en jouw sterke kanten benadrukt en krijgt de klant hierdoor een volledig beeld van jou.

Onderhandelingen

Indien een match voor beide partijen word je ook gedurende dit proces volledig begeleid en blijven we betrokken. Denk hierbij aan onderhandeling van jouw arbeidsvoorwaarden.

Volledig voorbereid

Je wordt ook tip-top voorbereid om een succesvol sollicitatiegesprek te voeren en gerust de volgende fase in te gaan zonder verrassingen.

Geef je op als werkzoekende!