Cooster Finance Professionals

Wat andere over Cooster Finance Professionals zeggen:

23

Open vacatures

1267x

Financials geholpen

473

Bedrijven aangesloten

20+

Jaar ervaring

Voor Financials, door Financials.

Cooster Finance Professionals is het eerste label van Cooster Professionals en is ontstaan vanuit de samenwerking met Cooster coaching accountants. Hierdoor is onze basis al jaren Finance in de breedste zin van de functie. We hebben in de afgelopen jaren een uniek (regionaal) netwerk kunnen opbouwen met exclusieve opdrachten. Exclusieve opdrachten, speciaal voor onze exclusieve kandidaten, passend bij iedere stap van jouw carrière.

Natuurlijk willen wij onze klant blij maken met goed passende nieuwe medewerkers, maar bovenal willen we jou helpen om een gedegen stap te nemen en daadwerkelijk werkgeluk te bereiken bij jouw nieuwe werkgever. Daar komt veel meer bij kijken dan alleen een CV en een gesprek over jouw inhoudelijke kennis. Wij zijn vooral benieuwd naar jouw passie in het werk, wensen met betrekking tot groei, ontwikkeling en bijvoorbeeld jouw ideale werk-privé balans. Alleen door eerlijk en transparant naar elkaar te zijn, komen we tot een duurzame relatie/match.

Of je nu aan het begin van je carrière staat of met al jouw kennis en ervaring op zoek bent naar een interessante interim opdracht; Cooster Finance Professionals begeleidt jou tot het moment dat je die plek hebt gevonden waar jij het beste tot jouw recht komt!

“Cooster Finance Professionals heeft ruim twintig jaar ervaring in het bemiddelen van Financials.”

Kwaliteit, kennis en netwerk.

 

Cooster Finance Professionals is specialist in het vinden van de best passende match tussen de behoefte aan cijfermatige duidelijkheid/inzicht binnen een bedrijf en de drang om hieraan bij te dragen van de Financiële Specialist.

Wij doen dit op elk functieniveau, want inzicht begint met correcte vastlegging, cijfers komen tot leven met analyse en krijgen betekenis met strategische beslissingen die de organisatie verder helpen ontwikkelen.

Cooster Finance Professionals begrijpt als geen ander dat het belang van zowel de klant als de kandidaat volledig op elkaar afgestemd moet zijn. Wij geloven dat we alleen een duurzame match kunnen bereiken als de kwaliteiten en ambities van de Finance Professionals volledig aansluiten op de functie, bedrijfscultuur en doelen van onze klant.

We verwachten daarom eerlijkheid van onze klanten en kandidaten en dat kun je ook altijd van ons verwachten!

Hierin kijken we verder dan een functienaam of -beschrijving en komen we met onze klanten tot de kern van wat echt nodig is voor een situatie. We begrijpen echt van een Finance functie inhoudt, houden rekening met taken en verantwoordelijkheden die moeten worden opgepakt, maar kijken vooral ook naar capaciteiten en vaardigheden die nodig zijn om deze binnen een specifieke organisatie te kunnen uitvoeren.

Zelf sollicitatiegesprekken voeren en de ideale werknemer vinden in no-time?

Je schrijft een vacature, plaatst die online, in de krant of op je website en de sollicitaties komen binnen. Maar hoe nu verder?

Na het lezen van deze handleiding ben jij volledig voorbereid om een sollicitatigesprek te voeren. Kort en bondig, concrete tips die je direct kunt toepassen bij het volgende sollicitatiegesprek.

  • De meest complete sollicitatiegesprekken handleiding online (stappenplan)
  • Voer betere sollicitatigesprekken en vind hierdoor sneller je ideale werknemer
  • Voorbeeldvragen: talloze vooropgestelde vragen die écht werken
  • Structuur in een sollicitatigesprek, hoe zit dat?
  • Hoe vermijd je dooddoeners?
  • Ons geheim: een unieke manier om daadwerkelijk de juiste antwoorden te krijgen