Cooster Finance Professionals

21

Open vacatures

1267x

Financials geholpen

524

Bedrijven aangesloten

20+

Jaar ervaring

Voor Financials, door Financials.

Cooster Finance Professionals is het eerste label van Cooster Professionals en is ontstaan vanuit de samenwerking met Cooster coaching accountants. Hierdoor is onze basis al jaren Finance in de breedste zin van de functie. We hebben in de afgelopen jaren een uniek (regionaal) netwerk kunnen opbouwen met exclusieve opdrachten.

Natuurlijk willen wij onze klant blij maken met goed passende nieuwe medewerkers, maar bovenal willen we jou helpen om een gedegen stap te nemen en daadwerkelijk werkgeluk te bereiken bij jouw nieuwe werkgever. Daar komt veel meer bij kijken dan alleen een CV en een gesprek over inhoudelijke kennis. Cooster Finance Professionals kijkt naar passie in het werk, wensen met betrekking tot groei, ontwikkeling en bijvoorbeeld de ideale werk-privé balans. Alleen door eerlijk en transparant naar elkaar te zijn, komen we tot een duurzame relatie.

“Cooster Finance Professionals heeft ruim twintig jaar ervaring in het bemiddelen van Financials.”

Kwaliteit, kennis en netwerk.

 

Cooster Finance Professionals is specialist in het vinden van de best passende match tussen de behoefte aan cijfermatige duidelijkheid/inzicht binnen een bedrijf en de drang om hieraan bij te dragen van de Financiële Specialist.

Wij doen dit op elk functieniveau, want inzicht begint met correcte vastlegging, cijfers komen tot leven met analyse en krijgen betekenis met strategische beslissingen die de organisatie verder helpen ontwikkelen.

Cooster Finance Professionals begrijpt als geen ander dat het belang van zowel de klant als de kandidaat volledig op elkaar afgestemd moet zijn. Wij geloven dat we alleen een duurzame match kunnen bereiken als de kwaliteiten en ambities van de Finance Professionals volledig aansluiten op de functie, bedrijfscultuur en doelen van onze klant.

We verwachten daarom eerlijkheid van onze klanten en kandidaten en dat kun je ook altijd van ons verwachten!

Hierin kijken we verder dan een functienaam of -beschrijving en komen we met onze klanten tot de kern van wat echt nodig is voor een situatie. We begrijpen echt van een Finance functie inhoudt, houden rekening met taken en verantwoordelijkheden die moeten worden opgepakt, maar kijken vooral ook naar capaciteiten en vaardigheden die nodig zijn om deze binnen een specifieke organisatie te kunnen uitvoeren.

Wat anderen over Cooster Finance Professionals zeggen: