Whitepapers

Whitepapers

Handige downloadable tips, checklists en meer!

Checklists

Checklist: Eerste gesprek

Ken je dat? Je hebt een sollicitatiegesprek en je vergeet de vragen te stellen die jij vooraf had bedacht! Super onhandig en onnodig natuurlijk. Daarvoor hebben wij een checklist gemaakt voor jou zodat jij kan zonder zorgen het gesprek in gaat!

Checklist: Curriculum Vitae

Een handige checklist voor jouw CV! Ontdek de beste manier om een CV te maken. Misschien heb jij iets over het hoofd gezien!

Checklist: Blanco

Een blanco checklist voor eigen gebruik! Sollicitatiegesprek checklist? Moet jij een aantal dingen aanschaffen? Of wil jij gewoon een lijst bij de hand hebben tijdens het gesprek? Download de checklist en creëer jouw eigen lijst om niets te vergeten!

Sollicitatiegesprek tips

“Vertel eens wat over jezelf”

Deze vraag ga jij krijgen. Wat vertel jij dan precies? Ook deze vraag kun jij voorbereiden. Lees hier hoe jij het best deze vraag kunt beantwoorden!

“Waar zie jij jezelf over 5 jaar”

Het zal je verbazen hoe vaak een kandidaat zich niet goed voorbereid op deze vraag. Bereid je dus goed voor (met deze tips), geheid dat jij deze vraag binnenkort zal krijgen.

“Beschrijf je huidige werk eens”

Heb jij hier wel eens over nagedacht? Wat voor antwoord zou jij geven op deze vraag? Hoe kan jij hier nou het best op antwoorden? Ontdek hoe!

Werkvloer tips

Werkgeluk

Werkgeluk is een moderne term die je steeds vaker hoort. In feite is werkgeluk gebaseerd op twee dingen. Het nuttig en/of zinnig bezig zijn en lol hebben in wat je doet. Hoe krijg jij dit? Lees het hier!

Een nieuwe baan

Je krijgt te maken met nieuwe collega’s, een andere leidinggevende, een andere bedrijfscultuur en wellicht is het werk inhoudelijk ook anders. Door deze tips is het beginnen met een nieuwe baan een stuk makkelijker.

Handige informatie

WAB

De Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) heeft grote gevolgen voor al het flexibel personeel. Wij hebben alles even op een rijtje gezet voor jou. Ontdek wat er voor jou gaat veranderen!

COVID-19: De mogelijkheden

Ondanks dat veel stil ligt, is er bijvoorbeeld wel tijd om een cursus te volgen of jouw passie achterna te gaan. Denk juist in mogelijkheden! Bekijk hier wat je kunt doen.

Kenmerken: Generatie Y

Maak kennis met de “Generatie-Y”. Herken jij deze kenmerken? En hoe ga jij hiermee om? Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen. Lees het hier!

Opmaak, CV & motivatiebrief tips

Curriculum Vitae

Recruiters/werkgevers hebben 6 seconden(!) nodig om een CV te beoordelen. Ontdek hoe jij er kan uitspringen met deze tips!