fbpx

Ik zoek personeel

In no-time jouw vacature ingevuld?

Ontdek de wereld van Cooster Professionals.

Schrijven wervend functieprofiel

Een succesvolle werving- en selectieprocedure kan niet zonder een pakkende personeelsadvertentie. Wij zorgen dat je advertentie opvalt en de juiste mensen aanspreekt.

Vacature video

Wij gebruiken de kracht van video om jouw vacatures te vullen. Met een vacature video wordt je bedrijf zichtbaar bij zowel latent als actief werkzoekende. Met razend succes!

 100% match

Door onze unieke werkwijze en ervaring, garanderen wij een 100% match op de plaatsing die wij verzorgen.

Slagingspercentage van 94%

Door middel van onze unieke en effectieve werkwijze, kunnen wij met trots zulke percentage realiseren. Werkgeluk is enorm belangrijk.

Promotie op je vacature

Naast het uitzetten op al onze jobboards en social media kanalen, zal er direct een slimme marketingcampagne bedacht en worden uitgevoerd door onze ervaren Online Marketeer.

No Cure No Pay

Cooster Professionals werkt op basis van No Cure No Pay. Indien geen van de voorgestelde kandidaten bij de opdrachtgever in dienst komt werken, worden er geen kosten in rekening gebracht.

Exclusief database

Toegang exclusief database met 6500 al voorgeselecteerde potentiële kandidaten. Inclusief onvindbare kandidaten.

Assessment afnemen

Hiernaast bieden wij ook de mogelijkheid om een assessment af te nemen toegespitst op de vacature om zo een nog specifieker en effectiever sollicitatieproces te hanteren.

Ervaren headhunters

Wij zijn goed in wat wij doen. Ook in het selecteren van ons eigen personeel. Onze ervaren headhunters weten de ideale match uit iedere branche te pikken.

100% Garantieregeling

Onze belofte doen we gestand, onder andere door een unieke garantieregeling op duurzaam resultaat. Oftewel, wanneer een door ons geselecteerde kandidaat voor een baan met intentie tot vast dienstverband, binnen zes maanden uit dienst treedt, selecteren wij kosteloos een nieuwe kandidaat.

Welk pakket past het best bij jou?

Vacature? Wij regelen écht alles voor jou.

Het enige wat jij nog hoeft te doen is wachten tot wij de kandidaten hebben voorgesteld en dan mag jij beslissen met wie jij de beste klik hebt. Simpel toch?

Wat kost het?

Samen zoeken naar de ideale werknemer voor jouw bedrijf.

Onze pijlers

100% MATCH

Door onze unieke werkwijze en ervaring, garanderen wij een 100% match op de plaatsing die wij verzorgen.

TRANSPARANTIE

Transparantie creëert niet alleen vertrouwen, maar zorgt er ook voor dat jij niet voor verrassingen komt te staan.

WERKGELUK

Wij geloven niet in het vullen van gaten op basis van ‘face value’ omdat onze ervaring leert dat achter elk bedrijf, elke functie en elke kandidaat veel meer ligt dan het oog ziet.

cooster

Werk samen met Cooster Professionals.

Samen zoeken naar de ideale werknemer voor jouw bedrijf.

Cooster Professionals gelooft dat een duurzame match het gevolg is van de aansluiting tussen zowel de ‘harde’ als de ‘zachte’ criteria van zowel kandidaat, bedrijf, als functie. Wij investeren dan ook relatief meer tijd in het zoeken van de waarheden áchter wat op het eerste oog te zien en te horen is.

Naast onze eigen, persoonlijke skills, ervaring en intuïtie hebben we een set uitgekiende tools en onderzoeksmethodes om ons hierbij te helpen.