Ik zoek personeel

In no-time jouw vacature ingevuld?

Ruim 20 jaar ervaring in Recruitment.

Schrijven wervend functieprofiel

Een succesvolle werving- en selectieprocedure kan niet zonder een pakkende personeelsadvertentie. Wij zorgen dat je advertentie opvalt en de juiste mensen aanspreekt.

Search & Selectie

We maken gebruik van verschillende jobboards en linkedin! Hierbij kijken we naar harde criteria, maar ook naar wie past bij het DNA van uw bedrijf.

100% match

Door onze unieke werkwijze en ervaring, garanderen wij een 100% match op de plaatsing die wij verzorgen.

Exclusief database

Toegang exclusief database met +8500 al voorgeselecteerde potentiële kandidaten. Inclusief onvindbare kandidaten.

Assessment afnemen

Hiernaast bieden wij ook de mogelijkheid om een assessment af te nemen toegespitst op de vacature om zo een nog specifieker en effectiever sollicitatieproces te hanteren.

Ervaren headhunters

Wij zijn goed in wat wij doen. Ook in het selecteren van ons eigen personeel. Onze ervaren headhunters weten de ideale match uit iedere branche te pikken.

Slagingspercentage 98%

Door middel van onze unieke en effectieve werkwijze, kunnen wij met trots zulke percentage realiseren. Werkgeluk is enorm belangrijk.

Promotie op je vacature

Naast het uitzetten op al onze jobboards en social media kanalen, zal er direct een slimme marketingcampagne bedacht en worden uitgevoerd door onze ervaren Online Marketeer.

No Cure No Pay

Cooster Professionals werkt op basis van No Cure No Pay. Indien geen van de voorgestelde kandidaten bij de opdrachtgever in dienst komt werken, worden er geen kosten in rekening gebracht.

100% garantieregeling

Onze belofte doen we gestand, onder andere door een unieke garantieregeling op duurzaam resultaat. Oftewel, wanneer een door ons geselecteerde kandidaat voor een baan met intentie tot vast dienstverband, binnen zes maanden uit dienst treedt, selecteren wij kosteloos een nieuwe kandidaat.

Wat kost het?

Samen zoeken naar de ideale werknemer voor jouw bedrijf.

Veelgestelde vragen

"Hoe loopt een procedure?"

Dit kan op twee verschillende manieren starten. De kandidaat heeft de vacature gezien en solliciteert naar aanleiding hiervan bij ons, óf wij hebben de kandidaat online gevonden en benaderen deze met een passende vacature. In beide gevallen gaat het proces hierna hetzelfde. Wij nodigen de kandidaat uit voor een kennismakingsgesprek en gaan in dit gesprek dieper in op zowel de kandidaat als de vacature. Hier stellen we de vraag achter de vraag en onderzoeken hiermee of er een match is. Zijn wij na dit gesprek beide enthousiast? Dan schrijven wij een profiel van de kandidaat, die wij opsturen naar de opdrachtgever. Vanaf dit moment fungeren wij als tussenpersoon. Wij plannen de gesprekken tussen opdrachtgever en kandidaat en doen een referentiecheck. Zodra de match is bereikt en de kandidaat start, stappen wij er tussen uit.

"Welke sectoren werken jullie voor?"

Cooster Professionals heeft veel klanten in het MKB en in het Grootbedrijf, maar ook binnen de non-profit zijn we als organisatie goed bekend. Dus of het nu om een technisch bedrijf gaat, een dienstverlener of bijvoorbeeld een zorgorganisatie, voor alle soorten bedrijven zijn we in staat om de best passende persoonlijkheid te vinden.

"Welke functiegroepen zijn jullie in gespecialiseerd?"

Vanuit Cooster Professionals werken we vanuit drie labels:

Waarbij Cooster Finance Professionals specifiek gericht is op alle functies die te maken hebben met de Financiële Administratie, Controlling en Financiële bedrijfsvoering. Dus van Boekhouder tot Business Controller en Manager Finance tot Financieel Directeur, alle lagen van de financiële kolom worden door Cooster Finance Professionals voorzien van personeel.

Cooster Office Professionals is breder wat betreft de functiegroepen waar we voor werken, maar altijd gaat het om functies die voor een deel of geheel op kantoor werken. We onderscheiden hierin 8 functiegroepen. Dit kunnen ondersteunende functies zijn, zoals Commercieel Medewerker Binnendienst, Planner of HR Medewerker. Maar ook bedrijf kritische functies als Operationeel Manager of Inkoper. De functiegroepen zijn te vinden op onze site bij vacatures via deze link!

Cooster Executive Search is een gespecialiseerd Executive Search en Interim Management bureau. Wij adviseren onze opdrachtgevers bij het permanent en tijdelijk aantrekken van de juiste mensen én het optimaal inrichten van hun organisatie.

Eindverantwoordelijke posities zoals Financieel Directeur, Algemeen Directeur, Project Controller, Corporate Controller, Business Unit Controller, Operationeel Manager vallen binnen onze expertise.

"Wat is jullie tarief?"

De tarieven kun je gemakkelijk uitrekenen door bovenstaande calculator.

cooster

Werk samen met Cooster Professionals.

Samen zoeken naar de ideale werknemer voor jouw bedrijf.

Cooster Professionals gelooft dat een duurzame match het gevolg is van de aansluiting tussen zowel de ‘harde’ als de ‘zachte’ criteria van zowel kandidaat, bedrijf, als functie. Wij investeren dan ook relatief meer tijd in het zoeken van de waarheden áchter wat op het eerste oog te zien en te horen is.

Naast onze eigen, persoonlijke skills, ervaring en intuïtie hebben we een set uitgekiende tools en onderzoeksmethodes om ons hierbij te helpen.