Cooster HR Service

Complete HR outsourcen?

 • Aanzienlijke kostenbesparing
 • Compleet gedigitaliseerd personeelsdossier
 • HR Advies op maat
 • Alles-in-1 salarisadministratie pakket
 • Exclusieve verzuimpreventie
 • Alles ingesteld door Cooster HR Service

Signaleringsfunctie

Krijg direct een melding over de medewerker alleen indien actie is vereist en voorkom hiermee onnodig juridische kwesties.

Alles onder één dak

Alle HR specialisaties onder één dak met één contactpersoon, volledig toegespits op jouw onderneming en voorkom hiermee onnodig versplintering.

HR Advies op maat

Maak gebruik van de kennis van onze ervaren HR Adviseurs, toegespits op jouw onderneming alleen op het moment als jij het nodig hebt.

Verzuimpreventie

Bespaar substantieel op je (onzichtbare) ziektekosten door preventief binnen 24 uur onze medisch specialisten in te zetten.

100% gedigitaliseerd

Je salarisverwerking in een handomdraai geregeld, eenvoudig verlof bijhouden en slimme HR-mogelijkheden: alles in één online applicatie.

Kostenbesparing

Bespaar aanzienlijk op alle denkbare HR kosten en toon tegelijkertijd onderscheidend goed werkgeverschap.

Ontwikkeld door ervaring en een hart voor HR.

 

Cooster HR Service is ontwikkeld door ambiteuze HR specialisten en is speciaal bedoeld voor ondernemers die meer tijd willen vrijmaken voor hun business en tegelijkertijd onderscheidend goed werkgeverschap willen tonen. Van verzuimpreventie tot salarisadministratie, voor ieder vraagstuk hebben wij een specialist in huis. Alles onder één dak met één contactpersoon.

Tijdens onze 20 jaar recruitment ervaring hebben we gemerkt dat de ondernemer vaak worstelt met HR gerelateerde zaken. Zaken als langdurig ziekteverzuim, welk contract of salaris is passend en hoe krijg ik de beste mensen op de juiste plek passeren dagelijks de revue. We merken dat de ondernemer meer behoefte heeft aan één contactpersoon die van ál hun HR zaken op de hoogte is. Daarnaast voelt het vertrouwd dat je altijd kan terugvallen op een strategische HR partner die jouw onderneming door en door kent.

Met HR Service zijn we er achter gekomen dat het veel beter kan voor veel minder geld. Wij willen jouw kosten van jouw personeelszaken aanzienlijk verlagen. En dat op een persoonlijke en transparante manier.

Groei jij als ondernemer en ben je ook toe om te bloeien in goed werkgeverschap? Wil jij ook compleet ontzorgd worden omtrent alle HR zaken en gegarandeerd tegen minder kosten? Dan is Cooster HR Service jouw partner voor de toekomst.

Ontdek de voordelen

Volledig gedigitaliseerd personeelsdossier

 

Ontdek een wereld vol mogelijkheden. Je salarisverwerking in een handomdraai geregeld en slimme HR-mogelijkheden: alles in één online applicatie. Van compleet digitale personeelsdossiers onderhouden tot eenvoudig verlof bijhouden.

Exclusieve verzuimpreventie

 

“Aandacht voor vitale medewerkers leidt tot 5 procent verhoging in productiviteit en een daling van het verzuim met 15 procent.”

Maar hoe zorg je hier nu voor?
Ziekteverzuim is een grote kostenpost. Wist je dat een zieke werknemer al snel €405,- per dag kost? Naast de kosten voor loondoorbetaling ontstaan er kosten door vervanging, kosten voor arbodienstverlening en ontstaat omzetverlies tijdens de afwezigheid. Het ziekteverzuim onder werknemers van bedrijven en overheid is in het eerste kwartaal van 2022 gestegen tot 6,3%, het hoogste percentage dat het CBS ooit heeft gemeten.

Fysieke klachten staan met 28,6% op plek nummer 2 van de oorzaak van verzuim. Dit houdt in dat er als gevolg van fysieke klachten jaarlijks pér medewerker gemiddeld €1.268 aan kosten ontstaan. Dit is een flink bedrag om op te besparen! Verzuimpreventie is dit voor en voorkomt een onnodige hoge kostenpost.

Overzichtelijke salarisadministratie

 

Nog nooit was jouw HR- en salarisadministratie zo eenvoudig! Salarisadministratie moet goed en op tijd gebeuren. De performance moet hoog zijn. Dat regelt Cooster HR Service allemaal voor je.

Ontvang daarnaast rapportages en dashboards die je meer inzicht geven in de performance van je medewerkers. De complete analyse heb je in één klik bij de hand. Meer inzicht. Meer stuurinformatie. Heb je een vraag op het gebied van salarisadministratie? Jouw gecertificeerde salarisadministrateur beantwoord direct en persoonlijk jouw vraag.

hr scan

HR Advies op maat

 

Maak gebruik van de kennis van onze ervaren HR Adviseurs, toegespits op jouw onderneming alleen op het moment als jij het nodig hebt.

Door middel van een vrijblijvend en kosteloze nulmeting door onze HR Adviseur nemen wij alle HR aspecten onder de loep en beoordelen op prioriteit. Hierdoor zie je in één oogopslag waar je kansen en bedreigingen van jouw onderneming liggen. Krijg op maat advies en bepaal zelf wanneer je welk onderdeel wilt aanpakken en verbeteren.
Kortom: jij bepaalt wanneer je welk HR advies tegen welke kosten wilt inzetten.

Het pakket

Alles-in-één HR Service

 • Gratis nulmeting
 • Salarisadministratie
 • Salaris benchmark
 • Verlofregistratie
 • Verzuimadministratie (signaleringsfunctie)
 • Digitaal personeelsdossier + inrichting
 • Collectief ziektekostenverzekering
 • Inclusief gratis arbeidsovereenkomsten*
 • Volledige verzuimpreventie**
 • HR Advies*** – 1e lijn support

Bereken hoeveel je bespaart:

Veelgestelde vragen

"Hoeveel kosten bespaar ik hiermee?"

Bespaar gegarandeerd aanzienlijk door aan de slag te gaan met Cooster HR Service. We hebben een calculator gemaakt waarin jij zelf kan berekenen hoeveel jij gaat besparen. Die kun je hier vinden!

"Zit hier ook Recruitment bij?"

Ja, vanuit HR Service werken we samen met onze ervaren Recruiters van Cooster Profesionals.

"Hoe ziet de nulmeting eruit?"

Het eerste wat plaats vindt is een nulmeting om het bedrijf op alle HR facetten in kaart te brengen. Wat is er op HR gebied al geregeld en waar is nog winst te behalen. De nulmeting zal door een van onze gecertificeerde HR Adviseur op locatie plaatsvinden.

"Ik heb maar 17 medewerkers in dienst, is dit ook wat voor mij?"

Jazeker! HR Service is bedoeld voor iedere werkgever die zijn HR professioneel wilt optuigen en daarmee goed werkgeverschap wilt tonen. Daarnaast bespaar je direct gegarandeerd op je personeelskosten en dat terwijl je je HR optimaal hebt ingericht bij één partij.

Wat anderen over Cooster Professionals zeggen:

Zelf sollicitatiegesprekken voeren en de ideale werknemer vinden in no-time?

Je schrijft een vacature, plaatst die online, in de krant of op je website en de sollicitaties komen binnen. Maar hoe nu verder?

Na het lezen van deze handleiding ben jij volledig voorbereid om een sollicitatigesprek te voeren. Kort en bondig, concrete tips die je direct kunt toepassen bij het volgende sollicitatiegesprek.

 • De meest complete sollicitatiegesprekken handleiding online (stappenplan)
 • Voer betere sollicitatigesprekken en vind hierdoor sneller je ideale werknemer
 • Voorbeeldvragen: talloze vooropgestelde vragen die écht werken
 • Structuur in een sollicitatigesprek, hoe zit dat?
 • Hoe vermijd je dooddoeners?
 • Ons geheim: een unieke manier om daadwerkelijk de juiste antwoorden te krijgen