Gratis HR scan

Gratis HR scan voor jouw bedrijf

 

Kom erachter wat je bedrijf mist! Met onze HR scan krijg je een volledig overzicht van hoe jouw bedrijf er momenteel voor staat op het gebied van al jouw personeelszaken. De resultaten geven jou inzicht in waar de kansen en bedreigingen liggen. Deze scan is volledig gratis en is een onderdeel van Cooster HR Service.

Wat kan je (o.a.) verwachten?

Onze ervaren HR Adviseur neemt persoonlijk contact met jou op om een afspraak in te plannen op locatie of online. Hier bespreken we jouw behoeftes en nemen we de volledige HR checklist door. Zie het als een soort nulmeting waarbij we kijken naar hoe je er momenteel voor staat, waar je naartoe wilt en wat het best past. Na dit gesprek ontvang je een gratis adviesrapport en geven we relevant advies om jouw organisatie verder op weg te helpen.

hr scan
hr gesprek

Persoonlijk én op maat advies

 

Vraag je gratis HR scan aan en ontvang direct een uitnodiging om een gesprek in te plannen hoe en wanneer jij dat wilt. Door middel van een vrijblijvend en kosteloze nulmeting door onze HR Adviseur nemen wij alle HR aspecten onder de loep en beoordelen op prioriteit. Hierdoor zie je in één oogopslag waar je kansen en bedreigingen van jouw onderneming liggen.

Kom erachter wat je mist

  • Ontvang een complete HR scan toegespits op jouw bedrijf
  • Ontdek de kansen en bedreigingen in één oogopslag
  • Krijg een gratis adviesrapport incl. relevant advies
  • Kosteloos en vrijblijvende nulmeting van een ervaren HR Adviseur

Plan je gratis HR scan in

Benieuwd? Vul onderstaand formulier in en dan nemen wij binnen 24 uur contact met jou op!

Direct persoonlijk contact?

Wij helpen jou graag verder en beantwoorden al jouw vragen.

Jij verdient de beste service en daarom helpen we je graag. Je kunt ons ook bereiken door te WhatsApp’en naar 0651327271 of te mailen naar info@coosterprof.nl. Je kunt daarnaast ook contact opnemen via het formulier of Whatsapp.

Geinteresseerd in Cooster HR Service?

Maar wil je nog wat extra informatie?
Bekijk hier de pagina.
Bekijk hier de tarieven.
Bekijk hier jouw besparing.
Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Bezoekadres

Je kan ons vinden op Veemweg 9, 3771 MT in Barneveld.