Executive Home

executive search bureau groepsfoto

Gespecialiseerd in MKB en Private Equity.

 

Cooster Executive Search is een ervaren headhunter voor management- en directieposities gericht op het MKB. Wij selecteren en vinden de Directeuren en Managers passend bij het DNA van uw organisatie. Zowel voor vaste als interim aanstellingen.

Het gaat vaak om sleutelposities die ervoor zorgen dat een bedrijf succesvol is. Dat weten wij als geen ander doordat we ruim 20 jaar ondernemers adviseren en een uitgebreid netwerk hebben opgebouwd. 

Wij begrijpen wat u nodig heeft.

Wanneer dromen leiden tot acties, ontstaan de mooiste creaties. Zo is het wellicht ook geweest bij de start van uw bedrijf en dit herkennen we bij Cooster Executive Search. Als ondernemer doet u er alles aan om ervoor te zorgen dat uw creatie zich ontwikkelt. Wat u heeft opgebouwd moet op de juiste manier worden voortgezet en wat staat mag niet verloren gaan. Maatwerk is daarom enorm belangrijk, er is geen sprake van “one size fits all’ in het MKB. Elke organisatie heeft zijn eigen DNA en hierbij past ook zijn eigen managementstijl.  

Wij werken sector onafhankelijk en zijn specialist in het midden- en kleinbedrijf. Dus of u nu actief bent in de productie of techniek, in de logistiek of in de zakelijke dienstverlening, wij begrijpen wie u bent en matchen uw volgende manager met het DNA van uw bedrijf! Alles met een no-nonsense instelling, directe communicatie en eerlijke feedback naar alle partijen. 

Wat kunt u verwachten?

De Cooster Executive Search methode

Zowel voor de volgende groeifase van een bedrijf als bij bedrijfsopvolging, zijn wij in staat om de toekomstvisie voor uw bedrijf om te zetten in de best passende Executive. Wij stellen alles in het werk om de juiste leider te selecteren om u uw doelen te laten bereiken.

Hoe we dat doen? Ontdek het in de brochure.

executive search bureau interim
executive search bureau analyse
executive search bureau advies

Interim management

Voor het realiseren van strategische doelen, het managen van een verandertraject of als zwaargewicht bij complexe vraagstukken, is Interim management de passende oplossing. Een Interim Manager vergroot de slagvaardigheid van de organisatie direct aanzienlijk.

Assessment en persoonlijkheidstest

Om te bevestigen of een Executive naadloos aansluit op het DNA van uw bedrijf, bieden wij de mogelijkheid om een assessment af te nemen toegespitst op de positie. In al onze Executive Recruitment procedures is een assessment onderdeel van de procedure.

Organisatieadvies

Ondernemers hebben steeds vaker behoefte aan een breder georiënteerde adviseur. Een ‘coach’, die niet alleen adviseert over financiële zaken, maar die ook meedenkt over onderwerpen als strategie, management, personeelsbeleid en innovatie uit zowel zakelijk als persoonlijk oogpunt.

Full circle advies

Wanneer de procedure het vereist, worden de bedrijfsadviseurs van Cooster coaching accountants ingeschakeld. Hierdoor hebben we als businesspartner van het MKB al vele ondernemers en private equity investeerders kunnen helpen om hun vraagstukken op te lossen of de organisatie naar een volgende groeifase gebracht.  

Vragen? Neem gerust contact op!

Maak kennis met de partners:

executive search bureau mirjam

Mirjam de Winter

Directeur

Cooster Executive Search
Mirjam is voor veel van onze klanten meer dan een Recruiter. Ze denkt mee met de organisatie en wordt na verloop van tijd meer gezien als Adviseur en Business Partner waar het gaat om personeel. Intern is ze vooral bekend als aanjager en inspirator.

Telefoon: 06 123456789
Email: mdewinter@coosterprof.nl
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/mirjam-de-winter/

executive search bureau frans

Frans Vernooij

Senior Consultant

Cooster Executive Search
Frans is door zijn ervaring als ondernemer en Senior Consultant gewend om op directieniveau te schakelen en te adviseren. Hij denkt mee met een organisatie en weet als geen ander te bepalen welk niveau en persoonlijkheid nodig is om de volgende fase te bereiken. Altijd open en transparant, waardoor alle partijen precies weten waar ze aan toe zijn.

Telefoon: 06 10335889
Email: fvernooij@coosterprof.nl
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/frans-vernooij/

executive search bureau frans h

Frans Hazekamp

Bedrijfsadviseur

Cooster coaching accountants
Frans denkt graag met onze klanten mee op strategisch en tactisch niveau. Opgeleid als accountant adviseert hij MKB bedrijven van start tot exit al vanaf 1988. Altijd met een kritische en optimistische blik. Passie en plezier staan voorop.

Telefoon: 06 20252098
Email: fhazekamp@cooster.nl
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/frans-hazekamp/

executive search bureau jan

Jan van Leeuwen

Bedrijfsadviseur

Cooster coaching accountants
Jan is het luisterend oor voor elke ondernemer. Analytisch sterk waardoor hij snel tot de kern van een probleem kan komen om dan samen met de ondernemer aan een oplossing te werken. Begonnen als accountant maar de afgelopen ruim 25 jaar steeds meer in de rol van adviseur gekropen.

Telefoon: 06 52615789
Email: jvanleeuwen@cooster.nl
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/jan-van-leeuwen/

executive search bureau brian

Brian Venema

Brand Manager

Cooster Professionals
Onze arbeidsmarktcommunicatie specialist. Brian is het creatieve brein op het wereldwijde web en een onmisbare schakel in het wervingsproces. Brian staat altijd aan en voor hem is geen idee onbereikbaar. Naast creatieve ideëen biedt hij altijd scherpe analyses en bijbehorende rapportages voor nieuwe inzichten.

Telefoon: 06 81547717
Email: bvenema@coosterprof.nl
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/brian-venema/

Lenneke Adams

Bedrijfspsycholoog

Stichting Communicatie
Met bijna 20 jaar ervaring in gedragsbeoordeling ondersteunt Lenneke in de afname van psychologisch onderzoek en assessments. Lenneke richt zich, naast gedragsbeoordeling, op de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers door middel van training en coaching. Zij biedt maatwerkoplossingen in selectie- en ontwikkelvraagstukken, waarbij zij snel weet te schakelen en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Telefoon: 06 26964822
Email: l.adams@sc.nl
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/lenneke-adams

Neem contact met ons op

Vraag of verzoek? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier!

Direct persoonlijk contact?

Wij helpen u graag verder!

U kunt ons ook bereiken door te bellen naar 033 465 0661 of te mailen naar info@coosterprof.nl. U kunt daarnaast ook contact opnemen via het formulier of Whatsapp.

Bezoekadres

U kunt ons vinden op Veemweg 9, 3771 MT in Barneveld.

Openingstijden

Cooster Executive Search is elke maandag tot en met vrijdag geopend van 08:30 – 17:30.