Ik zoek een baan

Op zoek naar je droombaan?

Ruim 20 jaar ervaring in Recruitment.

Schrijf je direct in als werkzoekende.

In no-time jouw droombaan!

Ben jij op zoek naar een baan, maar is er op dit moment geen passende vacature voor jou? Geef je op als werkzoekende!

Plaats jouw CV in de CV-database van Cooster Professionals en krijg zo snel mogelijk passende vacatures in jouw mailbox!

Wanneer een vacature op jouw lijf geschreven is, nemen wij direct contact met jou op! Een telefoonnummer toevoegen zorgt ervoor dat dit nog een stuk sneller zal gaan.

contact
 • Probeer zo duidelijk mogelijk te zijn!
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 20 MB.

  Hoe gaan wij te werk?

  01. Vacatures

  Jij bekijkt de talloze vacatures en ziet een functie die geknipt is voor jou! Jij solliciteert via de website en wij ontvangen jouw CV en eventueel motivatie.

  02. Match?

  Wij bestuderen jouw CV. Niet alleen voor de functie waarop jij hebt gesolliciteerd, maar wij kijken verder! Misschien pas jij wel perfect bij een andere openstaande functie.

  03. Contact

  Zien wij een potentiële match of hebben wij nog wat vragen over jouw ambities/interesses? Dan nemen wij contact op met jou! Hier leren wij elkaar alvast een beetje kennen.

  04. Kennismaking

  Door middel van deze kennismaking kunnen wij jouw kwaliteiten benoemen aan jouw toekomstige werkgever! Hier stellen wij de vraag achter de vraag, om te achterhalen wat jouw talenten en ambities écht zijn.

  05. Op gesprek

  Yay! Jij mag op gesprek bij de werkgever. Hier bereiden wij jou tip-top voor om gerust de volgende fase in te gaan zonder verassingen. Wij hebben jou dusdanig voorbereid om in dit gesprek te knallen!

  06. Vervolg

  Is dit een match voor beide partijen? Dan volgen er eventueel nog vervolg gesprekken. Ook hier blijven wij bij betrokken en begeleiden wij jou gedurende dit proces.

  07. Match!

  Is iedereen tevreden en akkoord? Woohoo! Dan wensen wij beide partijen enorm veel werkgeluk toe! En uiteraard vieren wij dit met een échte persoonlijke Cooster Professionals taart.

  Vind jouw droombaan meteen!