Sollicitatiegesprekken Handleiding

Zelf sollicitatiegesprekken voeren en de ideale werknemer vinden in no-time?

  • De meest complete sollicitatiegesprekken handleiding online (stappenplan)
  • Voer betere sollicitatigesprekken en vind hierdoor sneller je ideale werknemer
  • Voorbeeldvragen: talloze vooropgestelde vragen die écht werken
  • Structuur in een sollicitatigesprek, hoe zit dat?
  • Hoe vermijd je dooddoeners?
  • Ons geheim: een unieke manier om daadwerkelijk de juiste antwoorden te krijgen
coosterteam1-1024x1024

“Ongelofelijk gedetailleerde handleiding. Na het lezen van deze eBook ben je gegarandeerd klaargestoomd om je sollicitatiegesprekken te rocken! Absolute aanrader.”

– Brian Venema

De ideale sollicitatiegesprek blauwdruk

 

 

Je schrijft een vacature, plaatst die online, in de krant of op je website en de sollicitaties komen binnen. Maar hoe nu verder?

Na het lezen van deze handleiding ben jij volledig voorbereid om een sollicitatigesprek te voeren. Kort en bondig, concrete tips die je direct kunt toepassen bij het volgende sollicitatiegesprek.

Sinds 2010 staat Cooster Professionals met de poten in de klei met alles op het gebied van Werving & Selectie en Recruitment. Gestart met het idee dat het anders kan.

Om te achterhalen welke kandidaat de 100% match is voor een organisatie weet Cooster Professionals dat je als Werving & Selectie bureau substantieel meer tijd moet investeren in het achterhalen van de vraag achter de vraag. Precies hetgeen wat jij gaat leren in dit eBook.

ik zoek personeel

Klaar om je volgende sollicitatiegesprek te leiden?

Download gratis deze ultieme sollicitatiegesprek handleiding. Voer betere gesprekken en voorkom dat je top kandidaten hierdoor misloopt door niet dezelfde fout te maken als 76% van de mensen die de gesprekken voeren.

hard-cover-book-mockups@2x (2)