Werkzoeken

Geef je op als werkzoekende!

 

In tegenstelling tot veel andere bureaus zijn we daadwerkelijk op zoek naar de perfecte match voor jou. Jouw werkgeluk staat bij ons altijd op nummer 1. Onze persoonlijke en transparante aanpak met zowel de klant als de kandidaat resulteert nagenoeg altijd (98% slagingspercentage) met een 100% match voor beide partijen. 

Dit kun je verwachten:

Adviserende rol

In het gehele traject treden wij voor jou op als Adviseur. Dit doen we niet alleen bij het kennismakingsgesprek waar we jou een spiegel voorhouden, maar onze Adviserende rol stopt pas bij het tekenen van het contract.

Kennismakingsgesprek

Een luchtig en persoonlijk kennismakingsgesprek om jouw kwaliteiten en persoonlijkheid als Professional het best te matchen met zowel functie als ook bedrijfscultuur.

Matchen

Het matchen van jouw talenten en ambities met (openstaande) functies bij ons groot klantennetwerk in heel Midden-Nederland.

Gedetailleerd introductieprofiel

Hiermee worden alle vereiste facetten en jouw sterke kanten benadrukt en krijgt de klant hierdoor een volledig beeld van jou.

Onderhandelingen

Indien een match voor beide partijen word je ook gedurende dit proces volledig begeleid en blijven we betrokken. Denk hierbij aan onderhandeling van jouw arbeidsvoorwaarden.

Volledig voorbereid

Je wordt ook tip-top voorbereid om een succesvol sollicitatiegesprek te voeren en gerust de volgende fase in te gaan zonder verrassingen.

Persoonlijke taart

Een overheerlijke Cooster Professionals taart wanneer je bent gestart bij je nieuwe droombaan! Een goed begin van je nieuwe uitdaging.

Geef je op als werkzoekende!

Veelgestelde vragen

"Ik ben anoniem aan het solliciteren, kan dit?"

Zeker! Wij hebben daarnaast duidelijke afspraken met onze opdrachtgevers, jouw sollicitatie blijft overal anoniem. Ook bij het inwinnen van een referentie zijn wij discreet. Dit doen wij enkel bij de door jou opgegeven contacten en nadat jij de mogelijkheid hebt gehad om hen in te lichten.

"Kom ik bij jullie in dienst of bij de opdrachtgever?"

Je komt in de meeste gevallen direct bij onze opdrachtgevers in dienst. Wanneer jullie beide hebben besloten dat jullie graag samen verder willen, krijg je een contract bij onze opdrachtgever, waarna wij er tussenuit stappen.

"Zijn jullie een uitzendbureau?"

Wij zijn geen uitzendbureau, maar een werving en selectie bureau. Wij gaan voor onze opdrachtgevers op zoek naar kandidaten voor vaste functies, waarbij de intentie is om op termijn over te gaan naar een vast dienstverband. Dit wil echt niet zeggen dat we nooit uitzenden. Wanneer een opdrachtgever een tijdelijke kracht zoekt, voor bijvoorbeeld het opvullen van een zwangerschapsverlof, gaan wij ook voor deze vacature werven. Het is in dit geval altijd duidelijk aangegeven om wat voor een dienstverband het gaat en wat de intenties zijn op lange termijn. 

"Wat kost het mij als kandidaat om via jullie een nieuwe baan te vinden?"

Dit kost jou niks! Als kandidaat betaal je geen bemiddelingskosten, ook gaat er geen geld van jouw salaris af.

"Kan ik ook open solliciteren?"

Absoluut! Ben je op zoek naar een nieuwe baan of nieuwsgierig of er wellicht een nieuwe uitdaging op jou ligt te wachten? Stuur ons dan jouw cv! 
In dit geval kunnen wij snel contact met jou leggen wanneer er een passende vacature binnen komt. Het enige wat jij dat moet doen is ons laten weten dat je geïnteresseerd bent, zodat we het proces kunnen starten. Uiteraard blijft dit anoniem! Dit kan hier.